Victoria’s Secret poisti mallilta toisen pakaran – narahti nopeasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria’s Secret -alusvaatemerkki on todella tunnettu kuvankauniista malleistaan, joita kutsutaankin osuvasti enkeleiksi. Mallit ovat vartaloiltaan kuin Barbie-nukkeja, mutta ilmeisesti heidän kurvinsa eivät ole siitä huolimatta kuvankäsittelijöiden mielestä tarpeeksi kauniit.

Victoria’s Secret julkaisi Facebook-sivuillaan kuvan, jossa esitellään kauniita alushousuja hoikan naismallin yllä. Katsojien huomio on kuitenkin upean vaatekappaleen sijaan kiinnittynyt naisen eriparia oleviin pakaroihin. Kuva näyttää siltä, että naiselta olisi jälkikäsittelyssä muokattu toinen pakara pois.

Pakaran ja takareiden väliin jäävä pieni taive ei kai koskaan ole kenenkään mielestä ollut epäseksikäs, mutta jostain syystä kuvaa muokannut on kokenut tarpeelliseksi poistaa sen. Onneksi yksi kommentoija tuli alusvaatemerkin apuihin ja julkaisi mainoskuvan kommenttikentässä uuden kuvan, johon hän oli itse muokannut mallille pakarat takaisin.

Truly. Madly. Cheeky. http://i.victoria.com/5JE

Posted by Victoria's Secret on Friday, September 25, 2015