Naisesta mieheksi – Jamie otti selfien joka päivä muutoksensa ajan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Transsukupuoliset henkilöt ovat tällä hetkellä enemmän esillä kuin koskaan aiemmin, ja ihmiset ovat Caitlyn Jennerin sukupuolenkorjauksen myötä olleet yhä kiinnostuneempia näkemään ja kuulemaan transsukupuolisten tarinoita ja kokemuksia.

Nyt Channel 4 on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään kuva kerrallaan Jamien läpikäymä muutos.

Video esittelee Channel 4 -kanavan uutta Born in the Wrong Body -nimisen ohjelman Girls to Men -jaksoa, jossa esitellään Jamie. Jamie on syntynyt tytöksi, mutta hän on tiennyt jo pienestä lapsesta saakka syntyneensä väärään kehoon. Hän on nuoresta asti elänyt muutostaan tytöstä pojaksi eikä Jamien uusinta kuvaa katsoessa voisi edes uskoa, että hän on ollut tyttö.

Jamie on ottanut koko muutoksensa ajan itsestään kuvia. Timelapse-videolla nähdään Jamien muutos nopeasti kuva kerrallaan, kun hänen ulkonäkönsä muuttuu naisesta mieheksi. Viimeisessä kuvassa Jamiella on parta ja viikset, ja hän näyttää kaikin puolin nuorelta mieheltä.