Koira traumatisoitui murtovarkaista – traaginen seuraus

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eläinlääkärit ovat joutuneet lopettamaan koiravanhuksen, joka oli traumatisoitunut murtovarkaista, Englannissa. 75-vuotias John Donovan menetti uskollisen ystävänsä hänen kotiinsa tehdyn murron seurauksena.

Mies on avautunut koettelemuksestaan Manchester Evening News -lehdelle. Donovan kertoi, että hänen asuntoonsa murtauduttiin keskellä yötä. Varkaat rikkoivat hänen asuntonsa ikkunan, he ottivat auton avaimet ja sitten he varastivat auton. Miehen sähkörollaattori oli terassilla, joten murtovarkaat tiesivät, ettei mies kyennyt jahtaamaan heitä.

Miehen 13-vuotias Shih Tzu Baby järkyttyi tilanteesta niin pahasti, että se sai epileptisen kohtauksen. Koiravanhus alkoi siitä lähtien kärsiä sairaskohtauksista.

Eläinlääkärin mukaan koira oli traumatisoitunut murrosta ja koska sairaskohtaukset alkoivat käydä pahemmiksi, olivat lääkärit mieltä, että lopettaminen oli oikea vaihtoehto. John Donovan totesi, että lokakuinen lauantaiyö oli hänen elämänsä kauhein, sillä murtovarkauden lisäksi hän menetti uskollisen ystävänsä.