Mies soitti hätänumeroon: ”Naiseni ei anna!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hätänumero on sitä varten, että sinne soitetaan todellisen hädän hetkellä. Tällaisia hätätilanteita voivat olla esimerkiksi, tulipalo, ryöstö, onnettomuus tai sairaskohtaukset. Ihmiset saattavat kuitenkin hätääntyä välillä pienistäkin asioista, minkä vuoksi hätäkeskus saa paljon turhia puheluita.

The Smoking Gun -sivusto kertoo Etelä-Carolinan poliisikeskuksen vastaanottamasta puhelusta, jonka 53-vuotias Patrick Doggett teki tiistai-iltana. Doggettilla oli ollut kotonaan todellinen hätä, minkä vuoksi hän oli kutsunut poliisit pikaisesti paikalle. Kävi ilmi, että hätä koski hänen seksuaalisia tarpeitaan ja sitä, että nainen ei tyydyttänyt niitä hänen toivomallaan tavalla.

Kun poliisit olivat saapuneet paikalle, Doggett oli istunut kuistillaan vihaisena ja juonut alkoholia. Hän oli selittänyt poliisille, että hänen naisensa ei suostunut harrastamaan hänen kanssaan seksiä. Poliisit olivat valitettavasti miehen tyttöystävän puolella asiassa. Talossa oli ollut myös naisen lapsenlapsi, joten poliisit olivat nähneet parhaakseen pidättää Doggettin ja viedä hänet putkaan.