Näin hevonen yritti hurmata tyttöystävänsä – miehet voisivat ottaa mallia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ritarillisuus ei ole kuollut ainakaan eläinten maailmassa. Nyt videolle on tallennettu todella suloinen hetki, kun T-niminen ori yrittää hurmata Layla-nimisen tamman tyttöystäväkseen tuomalla sille herkkupaloja tamman kavioiden ulottumattomista.

Jessica Munnin julkaisemalla videolla tamma on kiinnitettynä, eikä se pääse heinän luo, mutta urhoollinen ori on onneksi aitauksessa valmiina pelastamaan sen pulasta. Hevonen lähtee juoksemaan kohti heiniä ja palaa laukaten takaisin tamman luokse. Hevoset syövät nätisti yhdessä, mutta ruoan loppuessa alkaa näyttämään siltä, että orilla olikin taka-ajatuksia mielessään.

Kun heinä alkaa olemaan lopuillaan, ori kuvittelee selvästi ansaitsevansa jonkin palkinnon tai edes hieman hellyyttä tammalta vastalahjaksi. Se lähestyy tammaa ja koittaa suukotella sitä, mutta tamma vain tuhahtaa ja kääntää kylmästi päänsä muualle. Heinäinen välipala ei tainnut toimia tällä kertaa.