Pysäyttävä kuva – näin paljon lapsen saaminen voi äidiltä vaatia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen lapsettomuusklinikka on jakanut Facebook-sivuillaan todella vaikuttavan kuvan. Kuvassa on pieni vauva, joka nukkuu rauhallisesti valkoisen lakanan päällä. Vauvaa ympäröi sydän, joka on tehty uskomattomasta määrästä lääkeruiskuja, jotka äidin on pitänyt ottaa ennen kuin hän oli tullut raskaaksi.

Sher Institutes on jakanut vaikuttavan kuvan, jossa näytetään, miten paljon äidin on pitänyt tehdä saadakseen lapsen. Lapsen saaminen ei ole kaikille helppoa tai edes mahdollista, ja kuvan perusteella voi vain kuvitella, miten toivottu kyseinen lapsi on ollut ja miten paljon onnea hän on tuonut Angela-nimisen äidin elämään.

Angelaa Sher Fertility St. Louis -lapsettomuusklinikalla hoitanut lääkäri Molina Dayal on kommentoinut ABC News -uutisille, että valtavasta määrästä huolimatta kuvassa ei ole edes kaikkia ruiskuja ja lääkepurnukoita, jotka Angelan on täytynyt tyhjentää matkallaan kohti äitiyttä. Angela kommentoi, että itsepistettävien ruiskujen ottaminen ei tuntunut siihen verrattuna miltään, miten vaikealta loputtomat vastoinkäymiset tuntuivat ennen onnistumista.

Wow, what a photo. Thank you to Sher Fertility St. Louis and Dr. Dayal patient Angela, who shows the true definition of love that went into making this gorgeous new baby girl.

Posted by Sher Institutes on Monday, October 5, 2015

Katso kuva tästä.