Peniksetön mies saa vihdoin sukuelimen omasta kädestään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Andrew Wardle on elänyt koko elämänsä ajan ilman penistä. Wardlen syntyessä hänen virtsarakkonsa oli ulkona kehosta. Arviolta yksi 30 miljoonasta miehestä syntyy tässä tilassa, jossa heillä on pieni ihopoimu peniksen tilalla.

40 vuotta täytettyään mies päätti kuitenkin viimein tehdä asialle jotain ja saada itselleen peniksen.

Peniksettömyydestä huolimatta Wardle kertoo olleensa yli 100 naisen kanssa sängyssä. Miehen mukaan hän pystyi piilottelemaan tyttöystävältään peniksettömyyttään jopa vuoden seurustelun ajan, Metro kertoo. Nyt mies ei kuitenkaan enää halua elää ilman miehekästä elintä, ja on päättänyt saada sen itselleen omasta kädestään.

Andrew Wardle on toiveikas sen suhteen, että lääkärit pystyisivät tekemään hänelle toimivan peniksen hänen omasta kädestään. Operaatio koostuu neljästä leikkauksesta, jossa miehen penis rakennetaan kädestä saatavan lihasmassan ja ihon avulla. Wardle pääsee Metro-lehden mukaan pian leikkaukseen, jossa toivoo saavansa viimein unelmiensa peniksen.