Poikabändin tähti rahapulassa? Myi netissä Brit Award -palkintoaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

1990-luku oli poikabändien kulta-aikaa, ja uusia yhtyeitä syntyikin kuin sieniä sateella. Yksi tunnetuista poikabändeistä oli englantilainen Five-niminen kokoonpano, johon kuului Sean Conlon, Ritchie Neville, Scott Robinson, Jason ’J’ Brown ja Abz Love.

Abz, oikealta nimeltään Richard Abidin Breen, on ilmeisesti pikkurahan puutteessa eikä vaali muistoja poikabändiajoiltaan, sillä mies oli myymässä omaa palkintopystiään. Abz pani eBay-sivustolle myyntiin saamansa Brit Award -palkinnon, josta huudettiin suuria summia.

Aluksi palkinnon hinta oli tuhansissa punnissa, mutta sitten huutoja pystille annettiin yli 200 kappaletta, mikä nosti pystin hinnan yli miljoonaan puntaan. Sittemmin huutokauppa kuitenkin jostain syystä keskeytettiin.