Unohda piparkakkutalot – nyt tulevat suklaalevytalot!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tavaratalot ovat jo nyt valmistautuneet jouluun. Konvehdit on nostettu esille ja hyllyt notkuvat erilaisista valosarjoista ja koristeista. Jouluun on aikaa yli kaksi kuukautta, joten hössötys on monen mielestä turhan aikaista.

Tästä huolimatta netissä leviää jälleen kerran joulun tunnelmaan sopivia vinkkivideoita. Yksi niistä on vaihtoehtoisen piparkakkutalon esittelevä taltiointi, jolla nähdään suklaalevyistä rakennettu piparkakkutalo. Jo pelkkä videon katsominen nostaa veden kielelle, sillä överimakea talo on syötävän hyvännäköinen.

Osa rakentelee piparkakkutaloja omaksi huvikseen, mutta niitä voi antaa myös joululahjaksi tai tuliaiseksi perinteisen joulukukan sijaan. Piparitaloja voi rakentaa myös muista materiaaleista kuin piparkakuista, ja video osoittaa suklaalevyjen soveltuvan hommaan erinomaisesti.

Visste ni att chokladhus är det nya pepparkakshuset? ;) Vi har gjort en kort instruktionsvideo för dig som är sugen på att göra ditt eget chokladhus. Du behöver sex stycken chokladkakor, glasyr samt godis till garnering. Tips är att mikra kakan några sekunder innan du skär i den för att undvika sprickor. Du fogar samman delarna med smält choklad. Lycka till!Ps. Huset i videon går att beskåda IRL vid vår delikatessdisk. Välkomna in till oss :)

Posted by ICA Maxi Skövde on Thursday, December 18, 2014