Ysärin multihuipentuma: Spice Girls ja Backstreet Boys yhteiskiertueelle?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huhujen mukaan maailmanhistorian suosituin tyttöbändi Spice Girls aikoo tehdä paluun keikkalavoille vuonna 2016. Spekulaatiot paluusta ovat saaneet mielenkiintoisen käänteen, sillä on paljastunut, että yhtye suunnittelee yhteiskiertuetta maailman tunnetuimman poikabändin kanssa.

Backstreet Boys -yhtyeen jäsen AJ McLean paljasti Rolling Stonen haastattelussa, että hänestä ajatus yhteistyöstä Spice Girlsin kanssa on kiehtova ja he ovat käyneet keskusteluita asiasta. Yhtyeet ovat suunnitelleen yhdistävänsä voimansa kiertueen merkeissä.

The Sun -lehden mukaan yhtyeet haluavat tehdä räjäyttävän paluun keikkalavoille. Musiikkialan asiantuntijat pitävät bändien yhteiskiertuetta järkevänä ideana, sillä bändeihin liittyvä villitys on laantunut, eivätkä he voi mennä takuuseen siitä, että comeback-keikat myyvät odotetulla tavalla.

Yhteiskiertueessa on enemmän ostovoimaa ja sen lisäksi monet faneista ovat haaveilleet suosikkibändien yhteiskiertueesta jo 90-luvusta lähtien. Voisi luulla, että Spice Girlsit ja Backstreet Boysit saisivat aikaan unohtumattoman show’n.