Tatuointitaiteilija tekee hyvää – piilottaa perheväkivallan arvet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet perheväkivallasta kärsineet joutuvat kantamaan arpiaan ihollaan koko loppuelämänsä. Brasilialaisella Flavia Carvalholla on kuitenkin keino korvata arvet voimaannuttavalla taiteella. Hän nimittäin tekee kotiväkivallan uhreille ilmaisia tatuointeja.

Flavia Carvalho aloitti kaksi vuotta sitten A Pele da Flor, eli kukan iho -nimisen projektin. Tarkoituksena on peittää perheväkivallan uhriksi joutuneiden naisten arvet kauniilla ja voimaannuttavilla tatuoinneilla. Flavia tekee tatuoinnit täysin ilmaiseksi, eikä niiden ottajien tarvitse kuin valita mieluisensa naisen suunnittelemista kuvista.

Artisti kertoo Huffington Post -lehdelle saaneensa idean projektiin peittäessään puukotuksen uhriksi joutuneen naisen vatsassa olevia arpia isokokoisella tatuoinnilla. Flavian avokätisyys ei kuitenkaan rajoitu vain kotiväkivallan uhreihin. Hän tekee ilmaisia tatuointeja myös rintasyöpään sairastuneille naisille, jotka haluavat peittää kuvilla mastektomiasta aiheutuneet arpensa.

Mais uma tattoo do Projeto A Pele da Flor! :D Muita gente perguntou se no projeto só se tatuam flores haha, não…

Posted by Flavia Carvalho – Daedra Art & Tattoo on 26. elokuuta 2015

Cobertura de varizes! Amo fazer tattoos assim, que devolvem a auto-estima das mulheres! <3 #electricink

Posted by Flavia Carvalho – Daedra Art & Tattoo on 24. kesäkuuta 2015

Primeira cobertura de mastectomia do projeto A Pele da Flor! Botões de lótus que remetem ao renascimento! :DAlgumas…

Posted by Flavia Carvalho – Daedra Art & Tattoo on 28. elokuuta 2015