Botoxin suosio kasvaa nyt miesten keskuudessa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Muutama vuosi sitten yhdysvaltalaiset plastiikkakirurgit huomasivat, että Botox-toimenpiteisiin suhtautumisessa oli tapahtunut selvä muutos. Yhä useampi kauneusoperaatioihin osallistuvista asiakkaista oli miehiä. Miesten Botox-operaatiot saivat tuolloin nimen Brotox.

Daily Mail -lehden mukaan Botox-toimenpiteiden suosio on ollut kasvussa miesten keskuudessa siitä lähtien ja nyt villitys on levinnyt myös Eurooppaan. Right Clinic -klinikan suorittaman kyselyn perusteella, yksi yhdeksästä lontoolaismiehestä on käynyt Brotox-hoidoissa.

Eurooppalaiset plastiikkakirurgit ovat paljastaneet, että suuri osa Brotox-toimenpiteisiin osallistuvista miehistä ovat iältään 35-45-vuotiaita. Monet hakeutuvat hoitoihin erityisesti silloin, kun he ovat vastaeronneita, kysely paljastaa. Lääkäreiden mukaan miesten toimenpiteet ovat naisten operaatioihin verrattuna hienovaraisempia. Brotox-operaation lopputulos on lääkäreiden mukaan luonnollinen, vaikkakin miehet näyttävät huomattavasti paremmilta ja nuoremmilta kuin aiemmin.

Plastiikkakirurgien mukaan miesten suhtautuminen on operaatioon on muuttumassa. Lääkärit kertoivat, että lähes aina miehet kammoavat ensimmäistä hoitokertaa, mutta kun he huomaavat tulokset, he tulevat uudestaankin Brotox-hoitoihin. Vaikuttaisi siltä, että pian Botox-hoidot eivät ole enää vain naisten suosimia ehostusoperaatioita.