Laihdutusklinikka käytti naisen kuvia luvatta – näin iski takaisin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suosittu videobloggaaja Meghan Tonjes on julkaissut Youtubessa videon erikoisesta tilanteesta. Tonjes oli saanut tietää, että yhdysvaltalainen SnapThin-laihdutusklinikka käytti luvatta hänen kuviaan markkinoinnissaan.

Meghanin kuvan yhteyteen oli liitetty tarina, jonka mukaan hän oli laihtunut laihdutusklinikan ansiosta. Tekasitussa menestystarinassa kerrottiin, että Meghan oli päässyt eroon raskauskiloistaan klinkan avustuksella.

Videobloggaaja halusi jakaa faniensa kanssa hetken, jolloin hän oli yhteydessä laihdutusklinikkaan. Meghan soitti klinikan vastaanotolle ja tiedusteli mainoksessa esiintyneestä naisesta lisätietoja. Sen jälkeen hän pyysi klinikan esimiestä olemaan häneen yhteydessä.

Meghan kertoi, että hän oli hankkinut asianajajan tutkimaan hänen tapaustaan, sillä klinikka oli syyllistynyt rikokseen. Tonjesin tapaus on hyvä muistutus siitä, että kaikkea netissä nähtyä ei kannata uskoa, sillä kuvia on helppo varastaa muilta.

Meghan on yksi harvoista, joka on saanut kiinni tahon, joka käytti hänen kuviaan luvatta. Klinikka kärähti varkaudesta erittäin nololla ja näyttävällä tavalla, sillä Meghanin tapaus on saanut mediassa paljon huomiota.