Lisäravinteita oluesta – tässä palautusjuomien palautusjuoma!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Terveellisyys ja fitness ovat tämän päivän kuuminpia trendejä. Terveellisiä ominaisuuksia yritetään lisätä epäterveellisiin ruokiin, ja proteiinipitoisuus ja vähärasvaisuus ovat kasvaneet monien tuotteiden kallisarvoisimmiksi myyntivalteiksi.

Nyt salilla käyville ihmisille suunnattu NutriBeer-niminen terveysolut on tulossa markkinoille.

Proteiinitrendi on vallannut rahkat, jogurtit, suklaapatukat, mehut ja nyt myös oluet. NutriBeer ja Brewtein -nimiset oluet on keksitty nimenomaan ihmisille, jotka haluavat pitää terveellisistä elämäntavoistaan kiinni, mutta haluaisivat nauttia myös olutta silloin tällöin.

Brewtein-oluella on suurin proteiinipitoisuus muihin markkinoilla myytäviin oluihin nähden. Brewtein-oluessa on seitsemän grammaa proteiinia, 13 grammaa hiilihydraattia, viisi prosenttia alkoholia ja yhteensä 178 kilokaloria. Proteiinioluiden valmistukselle haetaan tällä hetkellä rahoitusta Kickstarter-sivustolla, jossa takaajat ovat tukeneet proteiinioluita jo yli 13.000 dollarilla.