Näin paljon nuoremman kumppanin voisit ottaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sanotaan, että ikä on vain numeroita. Etenkin julkisuudessa on nähty lukuisia pariskuntia, joilla on kymmenien vuosien ikäero. Tuorein uutinen koskee näyttelijä Orlando Bloomia ja malli Kendall Jenneriä. Pariskunnalla on 19 vuoden ikäero.

MySingleFriend.com-sivusto toteutti käyttäjillään kyselyn, jossa tiedusteltiin pariskuntien välisiä ikäeroja ja niihin liittyviä uskomuksia. Tulokset osoittivat selkeästi, että miehet ovat huomattavasti naisia halukkaampia seurustelemaan nuoremman kumppanin kanssa.

Miehet ovat valmiita suhteeseen, jossa puoliso on keksimäärin kymmenen vuotta nuorempi. Naiset puolestaan halusivat kumppaninsa olevan korkeintaan neljä vuotta nuorempi. Kun ikänumeroa arvioitiin ylöspäin, halusivat miehet puolisonsa olevan korkeintaan neljä vuotta vanhempi.

Naiset olivat valmiita suhteeseen kuusi vuotta vanhemman miehen kanssa. Tulokset kuitenkin osoittivat, että mitä vanhempia miehet ja naiset olivat, sitä nuorempia kumppaneita he hyväksyisivät. Esimerkiksi yli 55-vuotiaat ovat valmiita parisuhteeseen jopa 25 vuotta nuoremman kanssa.