Riemastuttava kotivideo: Koira toimi taaperon apurina!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Utelias pikkutyttö oli kohdannut kotinsa tutkimusretkellä yllättävän haasteen. Edessä oli suljettu ovi, jonka kahvaan pienokainen ei kunnolla yltänyt. Oven avaaminen tuotti pienelle taaperolle ongelmia. Onneksi neuvokas koira saapui auttamaan.

Perheenäiti on kuvannut videolle hetken, jolloin perheen koira tarjosi pikkutytölle apuaan. Beagle nousi ovea vasten ja tarttui kiinni kahvasta. Sen jälkeen karvakuono työnsi ovea taaksepäin.

Tytön hämmästykseksi ovi aukesi ja tutkimusmatka sai jatkua. Videolta ei käy ilmi, oliko koiran avuliaisuus vanhempien mielestä hyvä asia. Voisi luulla, että ovet avaava koira aiheuttaisi vanhemmille lisähaasteita lapsen vahtimisen suhteen. Tätä kaksikkoa eivät nimittäin suljetut ovet pidättele.