Taapero väitteli äitinsä kanssa – sanomatta sanaakaan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienille lapsille jokainen päivä on seikkailu, jota he eivät suostu aina vapaaehtoisesti lopettamaan. Nukkumaanmeno tuottaa monille vanhemmille päänvaivaa, kun lapsella olisi omasta mielestään niin paljon parempaakin tekemistä kuin silmien ummistaminen, ja energiaa näyttää riittävän loputtomiin.

YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa pieni Cassidy-niminen poika ei ollut valmis päiväunille. Hän koittaa videolla selvittää erimielisyyden nukkumaanmenoajasta äitinsä kanssa sivistyneesti ja perustelee huolellisesti oman kantansa. Taaperolla on tutti suussa eikä hän vielä puhu, mutta saa asiansa hyvin selkeästi ilmaistua ilman sanojakin.

Äiti sanoo videolla moneen otteeseen pojalle, että hänen tulee mennä nyt nukkumaan. Poika viittoo käsillään ja perustelee, miksi hän on eri mieltä. Luultavasti jokin leikki jäi toisessa huoneessa kesken, sillä poika on hyvin vahvasti sitä mieltä, että unet eivät ole vielä tarpeen. Taistelusta huolimatta äiti taitaa kuitenkin lopulta voittaa tämän väittelyn.