”Tein itse ja säästin” – näin huonosti siinä voi käydä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset voivat olla käsistään taitavia ja selviytyä monista arjen haasteista pelkkää maalaisjärkeä käyttäen, mutta jotkin askareet kannattaa kuitenkin vielä jättää ammattilaisille. Verkko on pullollaan ohjeita miten kaiken pystyy tekemään itse.

YouTube-videolle on koostettu hauskimmat ja traagisimmat tee se itse -miehet, jotka saivat kokea kantapään kautta sen, että kaikkea ei kannata alkaa nikkaroimaan ilman ammattilaista.

Videolla nähdään seurauksia siitä, kun kantavan seinän tai pylvään kaataminen onkin romauttanut nopeasti koko rakennuksen, itse rakentama katto ei olekaan kestänyt miehen painoa tai talon asukkaat ovat hypänneet putkimiehen saappaisiin.

Nykyään ihmisten keskuudessa vallitsee suuri tee se itse -kulttuuri, minkä vuoksi moni alkaakin itse korjaamaan asioita tai rakentamaan ennen kuin kutsuu ammattilaista apuun. Vaikka internet onkin pullollaan ohjeita lähes mihin asiaan tahansa, olisi hyvä pystyä myös tunnistamaan, mihin omat taidot eivät riitä.