Tyttö pudotti suuren ravun isänsä syliin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheen yhteiset harrastukset lähentävät perhettä ja luovat hauskoja muistoja. Erään perheen kalastusreissusta oli tulla turhankin ikimuistoinen, kun tytär päästi käsissään olevan elävän ravun suoraan isän sukukalleuksien päälle.

Isä ja äiti olivat olleet tyttärensä kanssa vesillä, jolloin äiti oli tallentanut videolle tilanteen, jossa isä ja tytär esittelevät saamaansa saalista. Isä ja tytär pitelevät videolla isoa rapua käsissään. Rapu on vielä elossa ja heiluttelee saksiaan, kun isä yrittää asetella sitä pelkästään tyttärensä käsiin hyvän kuvan toivossa. Tytär ei kuitenkaan uskalla pitää ravusta kiinni ja pudottaa sen isän haaruksiin.

Tytär pudottaa saksiaan heiluttelevan ravun isälle, mutta isän kauhuksi rapu putoaa juuri hänen shortsiensa haarakappaleen päälle. Rapu tarraa saksillaan miehen haaroihin kiinni, mutta ei saa onneksi muusta kiinni kuin kankaasta. Äiti nauraa taustalla tilanteelle ääneen ja miettii, että miten huonosti tässä olisikaan voinut käydä.