Ilman kokonaista kalloa syntynyt Jaxon: ”Rakastan sinua”.

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Floridalaisvanhemmille Brittanylle ja Brandonille syntynyt Jaxon-poika on ihmetyttänyt ihmisiä ympäri maailmaa omalla sitkeydellään ja taistelutahdollaan. Jaxonilla on harvinainen epämuodostuma, joka tunnetaan nimellä mikrokefalia.

Mikrokefalian vuoksi pojan ennustetta on pidetty huonona, mutta vastoin odotuksia poika on kokenut jo yksivuotissyntymäpäiväjuhlat ja opettelee ensimmäisiä sanojaan.

Brittany ja Brandon Buell ovat julkaisseet pojastaan videon Brandonin Facebook-sivulla. Monia näyttäisi kiinnostavan, mitä pojalle kuuluu, ja videota onkin katseltu jo noin 350.000 kertaa. Videolla Jaxon on äitinsä sylissä ja yrittää saada sanotuksi äidilleen, että Jaxon rakastaa häntä.

Videolla Jaxon harjoittelee ja yrittää todella kovasti keskittyä uusiin sanoihin. Jaxonin ilmeestä näkee, että hän todella haluaisi pystyä sanomaan äidilleen nuo sanat. Välillä Jaxon onnistuu sanomaan: ”I love you” äidilleen lähes täydellisesti, ja saa suuret ylistykset sekä äidiltä että isältä.

A very excited Jaxon was working on his "I love you's" this morning! #JaxonStrong

Posted by Brandon Buell on Wednesday, October 7, 2015

Katso video tästä.