Mies ryösti kaupan – pakeni tilaamallaan Uber-taksilla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaismies on pidätetty epäiltynä ryöstöstä. Dashawn Terrell Cochranin tapaus on erikoinen siitä syystä, että mies yritti paeta poliisia tilaamallaan Uber-taksilla. 23-vuotiaalla Cochranilla ei ollut autoa, joten hän tilasti taksin pakoautokseen.

Metro-lehden mukaan silminnäkijä huomasi Dashawnin nousevan Lexuksen kyytiin ja hän ilmoiti auton tuntomerkit poliisille. Viranomaiset onnistuivat jäljittämään auton ja he pysäyttivät Uber-kuskin. Viranomaisten yllätykseksi Dashawn ei ollut ainoa kyytiläinen, vaan autossa istui kuskin lisäksi toinen asiakas.

He eivät tienneet, että Dashawn oli syyllistynyt rikokseen. Poliisit päästivät kuskin ja toisen kyytiläisen jatkamaan matkaansa. Cochrani sen sijaan vaihtoi Uber-taksin kyydistä suoraan poliisiautoon.