Aurinkolomaa vailla? Mies teki itselleen lumesta tropiikin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessa kaikki tietävät, että kesä on lyhyt, mutta joka vuosi lämpimien viikkojen vähyys pääsee kuitenkin yllättämään. Aina kevään tullen kaikki toivovat, että kesästä tulisi pitkä ja lämmin, vaikka siitä todennäköisesti tulee jälleen sateinen ja lyhyt.

Eräs mies näytti mahtavaa esimerkkiä pihallaan siitä, miten kesäisen tunnelman pystyy saavuttamaan myös lumen keskellä.

YouTube-videolla nähdään, miten mies teki tropiikin itselleen omalle takapihalleen. Miehen asenne on todella kunnossa, sillä tropiikin rakentamista ei haitannut edes se, että pihalla oli lunta. Mies halusi loikoilla riippumatossa palmujen alla, ja päätti myös toteuttaa suunnitelmansa.

Videolla nähdään hauska tilanne, kun mies talloo lumeen trooppisen maiseman itselleen. Hän tekee kaksi palmua, joiden väliin tallaa vielä riippumaton. Mies menee hyvillä mielin lumeen makaamaan ja voi vain kuvitella olevansa trooppisissa maisemissa nauttimassa auringonpaisteesta.