Joka naisen unelma? Moninkertaista orgasmia voi harjoitella

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naisten orgasmit ovat yksilöllisiä, ja joskus orgasmi on pitkään jatkuvaa nytkähtelyä ja elimistön tärähtelyä, mutta toisella kerralla kuin avaruusräjähdyksen tavoin laukeava supernova. Rakastelemiseen liittyy useita eri tasoja, ja treenaamalla voi saavuttaa sänkynautintoihin uudenlaista puhtia.

Esimerkiksi orgasmeja voi opetella hallitsemaan ja tuottamaan. Se on kuin aalto, joka saavuttaa jokaisen vartalon sopukan räjähtävällä voimalla ja saa aikaan nautinnon huipputunteen. Sen tuntuu siltä, että taju heikkenee ja kontrollikyky järkkyy.

Naiset ovat kykeneväisiä saavuttamaan moninkertaisia orgasmeja, eivätkä he välttämättä tarvitse miesten tavoin elimistön lepotaukoja laukeamisten välille. Seksiasiantuntijat jakavat vinkkejään multiorgasmien saavuttamisessa Femail First -sivustolla. Sukupuolielinten toimivuus ja teho lähtee liikkee lantiopohjan lihaksista. Niitä kannattaa treenata aina tilaisuuden tullen ja kaiken ikäisenä.

Aikuisten erotiikkavälinekaupoissa myydään myös erilaisia treenipalloja emättimen lihaskunnon ylläpitämiseen. Paikkojen tulee olla kunnossa myös sisältä päin.

Esileikin tärkeyttä ei pidä aliarvioida. On harhaluulo, että jokainen nainen kaipaisi esileikiksi tuntien hyväilyä ja yltiöromanttisia tekoja. Jokainen nainen on yksilö ja toimii omalla tavallaan syttyäkseen seksin hekumaan.

Kun nainen tietää omat starttinappulansa, on miehenkin helpompi käynnistää kiima. Kun himo on hurjimmillaan, saa seksistäkin enemmän irti.

Nainen voi saavuttaa ensimmäisen orgasminsa klitorista hyväilemällä, ja toisen heti perään emättimen kautta esimerkiksi G-pistettä stimuloimalla. Vaginalle tulee antaa järisyttävän session päätteeksi myös tarpeeksi lepoa, jotta se on valmis uuteen ja ehkäpä edellistä kertaa vieläkin upeampaan orgasmitulvaan.

Keho on täynnä myös muita nautinnon tuottavia hyväilykeskuksia. Erogeeniset alueet ovat orgasmin jälkeen huippuunsa viritettyjä, joten kiihkeää tunnelmaa on helppo pitää yllä vaikkapa muihin alueisiin keskittymällä.

Moninkertaisia orgasmeja voi harjoitella esimerkiksi masturboimalla. Kaikki lähtee liikkeelle oman kehon tuntemisesta, eikä naisten tule arastella masturboimisen suhteen. Mitä paremmin itsensä tuntee, sitä herkemmin voi hallita hekumaa myös kumppanin kanssa.