Sampo Kaulanen poliisin haaviin: ”Osaltani tukemassa valtiontaloutta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin somejulkkis Sampo Kaulanen tunnetaan Äkäslompolossa sijaitsevan Jounin Kaupan kauppiaana. Etelä-Suomessa paljon vieraileva yrittäjä viettää nykyisin merkittävän osan elämästään auton ratissa pitkien etäisyyksien takia. Nyt Kaulanen on jäänyt poliisin haaviin Kolarissa.

Autoilijat voivat saada ylinopeussakot, jos esimerkiksi 80 kilometrin rajoitus muuttuu yllättäen 60 kilometrin rajoitusalueeksi ja muutos jää epähuomiossa huomaamatta. Kaulanen kertoi ikävästä tilanteesta Facebookissa, jossa hän muistutti seuraajiaan siitä, että parempi tapa tukea valtiontaloutta on tehdä ahkerasti työtä ja yrittää. Hän myös korosti katuvansa tekoaan.

– Olen mukana osaltani tukemassa valtiontaloutta! Parempi tapa on kuitenkin ahkera työnteko ja yrittäminen! Ps. Anteeksi :) kadun tekojani, Sampo Kaulanen kommentoi Facebookissa.

Staralle Sampo paljasti ajaneensa poliisin tutkaan 60 kilometrin rajoitusalueella, kun autolla oli vauhtia 79 kilometriä tunnissa.

– Olin niin uppoutunut ajatuksiin, että tuli vähän sipaistua. Kävivät tukemassa kuitenkin banaaniostoksilla kaupalla sen jälkeen, niin sain vähän takaisin päin, Sampo Kaulanen kertoi Staralle.

Olen mukana osaltani tukemassa valtiontaloutta!Parempi tapa on kuitenkin ahkera työnteko ja yrittäminen! Ps. Anteeksi 󾌵 kadun tekojani !

Posted by Sampo Kaulanen on 12. lokakuuta 2015