Ukkomiehet paljastavat: Tämä viehättää vanhemmissa naisissa!

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Puumien viehätys johtuu monen mukaan siitä, että vanhemmat leidit ovat usein itsevarmempia vällyjen välissä. Näin myöntävät myös vanhempaa seuraa itselleen haluavat ukkomiehet. Iäkkäämpi rakastajatar on suosittu ilmiö.

Ikä tuo mukanaan kokemuksia ja taitoa. Tuhannet miehet ovat nyt tunnustaneet, että haluavat seksiä iäkkäämmän naisen kanssa lähinnä siksi, että vanhemmat leidit tietävät paremmin arvonsa ja paikkansa. Peräti puolet syrjähyppyä suunnittelevista miehistä olisi valmis suorittamaan vaakamambonsa kokeneemman naisen kera.

– Miehet ovat huomanneet olevansa pettyneitä nykyisiin kumppaneihinsa, kun nuoremmat naiset ovat epäkypsiä, eivätkä välttämättä tiedä mitä miehet haluavat seksuaalisesti, kyselyn suorittaneen IllicitEncounters-sivuston tiedottaja Claire Pag sanoo.

– Olin vuosia nuorempien naisten kanssa suhteessa, ja yhteiselo epäonnistui kerta toisensa jälkeen. Haluan naisen, joka voi tyydyttää minut sekä seksuaalisesti että älyllisesti. Kokemuksesta voin sanoa, että vanhemmat naiset ovat saaneet oloni paremmaksi, kyselyyn vastannut Harry perusteli.

Kerroimme taannoin, että naisten seksuaalinen itsevarmuus on ylimmillään 31-vuotiaana. Syitä on monia, mutta ensimmäisenä on lueteltu naisten vartalon hyväksyminen. Kolmekymppisenä ei tarvitse vertailla tai kärsiä paineista – voi ainoastaan nauttia itsestään.

Yli kolmekymppisena naiset tietävät jo oikeat keinot miestensä tyydyttämiseen. Kokemus on kertynyt ja he myös uskaltavat sanoa ja toteuttaa omia halujaan. Toki sänkyyn kaivataan myös kemiaa, mutta seksistä aidosti nauttiva pari on todennäköisesti rakkauselämän onnellisemmalla puolella. Mikäli mies pystyy keskustelemaan naisen kanssa kaikesta, tulee heidän seksielämästäänkin usein helpompaa.