13 pikkujuttua miesten mieleen – näitä miehet rakastavat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naistenlehdet ovat täynnä erilaisia listoja ja ohjeita, kuinka neitokaisia voi tyydyttää mahdollisimman romanttisesti, mutta ei kuitenkaan liian ylenpalttisesti. Miehet ovat näissä asioissa yksinkertaisempia, vaikka ansaitsevatkin yhtä paljon huomiota parisuhteessa.

Oma kaksilahkeinen saattaa jäädä tavallisena arkena liian vähälle huomiolle, ja yleensä naiset ovat niitä, jotka vaativat hellyyttä ja huolenpitoa. Nyt miehet ovat itse paljastaneet, mitä pieniä asioita he rakastavat suhteessa. Ensimmäinen on kosketus. Moni mies rakastaa vaimonsa kosketusta ja etenkin sitä, kun nainen painautuu sängyssä ihoon kiinni.

Miehet pitävät, kun nainen tekee heille ruokaa. Yksinkertaiset asiat saavat herrat hyvälle tuulelle, kuten hymy, halaukset ja vastakeitetty kahvi. Myös kesken päivää lähetetyt hyväntuuliset tekstiviestitervehdykset ovat miesten mieleen.

Yksi mies kertoi olevansa onnellinen, kun nainen järjestää häntä varten kahdenkeskistä aikaa. Toinen kertoi olevansa onnellinen kun muukin perhe on onnellinen. Parisuhteessa saatetaan antaa pieniä lahjoja, mutta miehen tekee erityisen tyytyväiseksi se, että nainen liikuttuu aidosti hänen ojentamastaan kortista tai lahjasta.

Iloinen ja elämäänsä tyytyväinen vaimo on monen miehen hyvinvoinnin tae. Toiset puolestaan ammentavat onnensa ihanista lapsista. Perhe on miehille tärkeä elementti ja peruspilari. Miehet saattavat myös arvostaa hyviä yöunia, maukkaita eväitä tai sitä, että nainen katselee miehensä kanssa urheilua. Listan kokosivat The Stir -sivuston mieslukijat.