Biologian opettaja riisui vaatteensa – oppilaat yllättyivät näkemästään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Saksalaiset Groene Hart Rijnwoude -koulun oppilaat olivat hämillään siitä mitä tapahtuu, kun opettaja oli alkanut kesken oppitunnin riisumaan vaatteitaan. Liikuntaa ja biologiaa opettava Debby Heerkens oli kesken tunnin noussut pulpetin päälle seisomaan ja alkanut riisumaan vaatteitaan. Vaatteiden alla lapsia odotti täydellinen yllätys.

Opettaja näyttää suhtautuvan työhönsä intohimolla ja haluaa lasten oppivan ikimuistoisella tavalla ihmisen biologiasta kaiken. Opettajalla oli vaatteidensa alla trikookerrasto, johon kuului toppi ja leggingsit. Vaatteisiin on painettuna koko lihaksisto, minkä avulla opettaja pystyy itseään esimerkkinä käyttäen näyttää lapsille, missä kohtaa mikäkin lihas on, miltä se näyttää ja mitä se tekee.

Opettaja on alkanut käyttämään samaa metodia muidenkin kuin lihaksiston opettamiseen ja tainnut pitää vaatteita tehokkaana opetusvälineenä. Groene Hart Rijnwoude -koulun Facebook-sivuilla on opettajasta kuvia, joissa hänellä on yllään myös luuranko- ja sisäelinpainatuksella varustetut leggingsit ja toppi.

Biologie op Groene Hart Rijnwoude is echt supercool!!!

Posted by Groene Hart scholen on Monday, October 5, 2015