Charlie Sheen sikaili kännissä baarissa – portsari antoi kylmää kyytiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisessa keskusteluohjelmassa nähtiin äskettäin mielenkiintoinen haastattelu, jossa näyttelijä Charlie Sheen kertoi harkitsevansa presidenttiehdokkaaksi asettumista. Vielä ei ole tiedossa oliko kyse vitsistä, mutta mahdollinen ehdokas on nyt sikaillut baarissa ja heitetty portsarin toimesta ulos.

Charlie Sheenin kerrotaan juhlineen Dana Pointissa sijaitsevassa Hennesseys Tavern -baarissa, kun näyttelijä ilmeisesti suuttui häntä kuvanneelle naiselle. Vahvasti humalassa ollut Sheen heitettiin riidan seurauksena lopulta ulos ravintolasta. Aivan vapaaehtoisesti se ei onnistunut, sillä TMZ-julkaisun mukaan portsari joutui kuristamaan Sheeniä saadakseen tämän ulos.

Taannoin Charlie Sheen vitsaili, että hänen mustamaalaamisensa on lähes mahdotonta, sillä kaikki hänen törttöilynsä on jo tullut aikoja sitten julki. Lausunnon perusteella näyttelijä vitsaili myös vaaleissa ehdolle asettumista. Monen mielestä olisi kuitenkin kiehtovaa nähdä Sheen ehdokkaana, sillä olisi mielenkiintoista tietää saisiko räikeä mediapersoona oikeasti ääniä vaaleissa.