Cheek julkaisee huomenna uuden kappaleensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Cheek julkaisee uuden albumin Alpha Omega perjantaina 16. lokakuuta. Sitä ennen levyltä julkaistaan Spotifyssa huomenna keskiviikkona uusi kappale Sillat. Uuden albumin kunniaksi Cheek jakaa nimikirjoituksia julkaisuviikonloppuna kolmella eri paikkakunnalla.

16.10. Kauppakeskus Forum klo 17-19
17.10. Kauppakeskus Tullintori klo 15-17
18.10. Kauppakeskus Mylly klo 15-17

Cheekistä kertova dokumentti Jare vs. Cheek esitetään TV2-kanavalla 8. marraskuuta, ja sen jälkeen kanavalla esitetään myös Cheekin Blockfestin keikka. Alpha Omega -jäähallikiertueelle on myyty yli 70.000 lippua. Yhtä lukuun ottamatta kaikki 15 konserttia on myyty loppuun.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat