Vuoden idiootti-isä: Lasten kanssa baariin, veti kännit ja yritti autolla kotiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lasten kasvattaminen ei ole rakettitiedettä, ja kasvatusmetodeissa kannattaa käyttää tavallista maalaisjärkeä ilman turhia ylilyöntejä. Lapsia ei voi suojella jatkuvasti, mutta heitä ei myöskään saa jättää oman onnen nojaan.

Eräs amerikkalainen isä on näyttänyt ikävää esimerkkiä omalle jälkikasvulleen. Connecticutin Willmanticissa asuva 48-vuotias Glen White oli nimittäin ottanut 8- ja 11-vuotiaat lapsensa mukaan anniskeluravintolaan.

Tässä ei periaatteessa ole vielä mitään väärää, sillä toisinaan ravintoloista saa myös ruokaa sivistyneen siemailun ohessa. Mies oli kuitenkin päättänyt vetää kännit lasten mukana ollessa ja heilui baarissa aamukahteen saakka. Lopulta humaltunut mies oli heitetty baarista ulos – lapset perässään.

Ravintolan väki oli huolestuneena seurannut, kun isä käski lapsiaan autoon parkkipaikalla. Onneksi henkilökunta oli soittanut hätänumeroon ja poliisit saapuivat paikalle ennen kuin mies ehti lähteä ajamaan kohti 120 kilometrin päässä sijaitsevaa kotia. Poliisit olivat pidättäneet isän ja toimittaneet t-paitasillaan olleet lapset lämpimään, People-lehti uutisoi.