Nainen sekoili lääketokkurassa – luuli ottaneensa silikonirinnat

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori yhdysvaltalaisnainen oli käynyt leikkauksessa, jossa häneltä poistettiin viisaudenhampaat. Shelbyn operaatio suoritettiin nukutuksessa ja kun hän heräsi leikkauksesta, oli hän lääkkeiden vaikutuksesta tokkurassa.

Jostain syystä Shelby luuli, että hän oli käynyt rintojensuurennusleikkauksessa. Leikkauksen lopputulos oli naiselle pettymys. Shelbyn seurassa ollut äiti päätti kuvata keskustelun videolle, sillä hänen mielestään tyttären suusta päässeet asiat olivat liian hauskoja ohitettaviksi.

Kun Shelby tajusi, että hän oli käynyt viisaudenhampaiden poistossa, hän alkoi itkeä. Nuori nainen kertoi, että hän halusi isommat rinnat. Shelby ihmetteli, miksi hän oli mennyt viisaudenhampaiden poistoon, kun hän olisi voinut mennä rintaleikkaukseen. Kyydissä istuneet perheenjäsenet eivät kyenneet hillitsemään nauruaan.