Tämä on maailman kallein keksi – peräisin Titanicin pelastuslautalta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin kuinka Britanniassa huutokaupattiin vuosikymmeniä vanhoja täytekakkujen palasia, jotka tarjottiin alunperin kuninkaallisissa häissä. Nyt myyntiin on tulossa maailmanhistorian kallein keksi, kun Titanicin tragediasta pelastunut pienenpieni herkku huutokaupataan.

The Spillers and Bakers Pilot -keksi on peräisin vuonna 1912 traagisesti uponneen Titanicin pelastuslautan pelastautumispakkauksesta. Keksin löysi ja otti mukaansa James Fenwick, joka oli mukana pelastustoimissa SS Carpathialla. Tiedossa ei ole, että vastaavaa keksiä olisi olemassa toista.

Keksi huutokaupataan 24. lokakuuta Henry Aldridge & Sonilla, ja sen hinnan arvioidaan nousevan jopa 18.000 dollariin.

Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat