Onko tässä tosiaan Cheek?! Katso video Possen tempauksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin räppäri Cheek on nähty viime aikoina harvakseltaan julkisuudessa, mutta pian hänet nähdään Posse-ohjelmassa odottamattomassa roolissa. Levy-yhtiö Warner Music on julkaissut Facebookissa maistiaisen tempauksesta, jossa Cheek nähdään sarjan ”sätkynukkena” huoltoasemalla.

Perjantaina televisiossa esitettävän Posse-jakson vierailevana tähtenä Cheek on puettu hulvattomaan valeasuun, jossa hän ottaa osaa asiakaspalveluun huoltoaseman kassalla.

Räppärillä on päässään pitkät hiukset, viikset ja pitkä parta sekä musta lippalakki, joten Cheekin valeasu peittää hänen kasvonsa lähes kokonaan. Ulkoisesti hän muistuttaa siis enemmän Kotiteollisuuden Jouni Hynystä kuin suomiräppäriä.

Perjantaina !! #posse #cheek

Posted by Warner Music Finland on 13. lokakuuta 2015