Miehet ottivat Tinder-kuvansa Ikeassa – kodikkaat profiilikuvat naisia varten

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tinderissä vietetään aikaa profiilikuvia selaillen, flirttaillen ja uusia tuttavuuksia etsien. Vaikka sovellus on tarkoitettu seuranhakuun, käytetään sitä myös pelkästään ajanvietteenä. Nyt eräs poikaporukka haluaa antaa itsestään paremman kuvan Tinderin profiilikuvien avulla.

Kevin Rouston on aikoinaan valittanut, että ei ole saanut tarpeeksi osumia Tinderissä. Profiilikuvat ovat olleet huonolaatuisia ja tylsiä. Hän oli mennyt kavereineen IKEA-tavarataloon ostoksille ja keksi, että kaupassa olevia huonekalunäyttelyitä voi käyttää valokuvien lavasteina Tinderissä. Tuloksena syntyi profiilikuva-arsenaali, josta huokuu kodinomainen tunnelma.

Miesten Tinder-kuvat lähetettiin myös Redditiin, jossa ne saavuttivat suuren suosion nopeassa ajassa. Lisäksi miehet ovat saaneet naisilta enemmän treffiehdotuksia. Syyksi Rouston uskoo kuvissa näkyvän siistin ja kodinomaisen miljöön.

My friends went to IKEA because they wanted "good Tinder" photos for their profiles…