Nettipalvelu yhdistää ihmiset ja kadonneet eläimet

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen eläintensuojelujärjestö on perustanut nettiin uudenlaisen kumppaninhakupalvelun. PawsLikeMe-palvelussa ihmiset tapaavat ihmisen sijaan löytöeläimiä, jotka ovat kotia vailla. PawsLikeMe-palvelu toimii samalla tavalla kuin MatchMaker-deittipalvelu.

Kun käyttäjä rekisteröityy palveluun, on hänen kerrottava profiilissaan tietoja itsestään. Rekisteröityessä on myös olennaista kertoa minkälaista kumppania etsii ja minkälaisia piirteitä ja ominaisuuksia arvostaa lemmikeissä.

Rekisteröidyille käyttäjille ehdotetaan heille soveltuvia lemmikkejä ja asiakkaat voivat tutustua palvelussa löytöeläimiin tarkemmin. Palvelun avulla kodittomille lemmikeille etsitään uusia omistajia.

PawsLikeMe-palvelu on saanut riemastuttavan vastaanoton. Omistajat juttelevat lemmikkien hoitajien kanssa ja näin ollen he saavat paljon tietoa kodittomista lemmikeistä ennen adoptiopäätöstä. Eläintensuojelujärjestön mukaan projektissa on ollut mukana paljon asiantuntijoita. Palvelun avulla lemmikki ja omistaja löytävät toisensa.