Rattijuoppo lähetti ajelunsa livenä Periscope-nettivideona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Periscope on tämän hetken ehkä merkittävin uusi sosiaalisen median väline. Sovelluksella kuka tahansa voi lähettää verkkoon suoraa videolähetystä elämästään. Nyt sovellus on koitumassa erään rattijuopon kohtaloksi, sillä floridalaisnainen lähetti rikoksensa suorana verkkoon.

Periscopen käyttäjät huomasivat miten 23-vuotias nainen lähetti suoraa lähetystä autostaan Lakelandin kaupungissa, mutta samalla hänen puheensa sopersi ja käytös viittasi muutenkin vahvaan juopumustilaan. Kaiken lisäksi hänen autonsa seilasi kaistalta toiselle.

Rattijuopumus vahvistui, kun nainen kertoi katsojilleen olevansa juovuksissa ja paljasti ettei tiennyt missä ajoi. Joku katsojista soitti poliisille, jotka saivat lopulta selvitettyä naisen olinpaikan Periscopen avulla. Nainen pidätettiin ja nyt häntä odottaa syyte rattijuopumuksesta.