Selena Gomezin asusta näkyi läpi – eikä mitään alla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Selena Gomez on paljastanut aloittaneensa terapian masentuneisuutensa ja alakuloisuutensa vuoksi. Tähtönen tunnusti, että hänellä oli ollut viime aikoina vaikeaa, sillä hänen itseluottamuksensa oli kärsinyt netissä kiertäneiden ilkeiden kommenttien vuoksi.

Terapia on kuitenkin auttanut Gomezia, joka on päässyt jo ilkeiden kommenttien yli. Eilen hänet kuvattiin New Yorkissa, jossa nuori kaunotar oli pukeutunut kireään mustaan mekkoon. Asu paljasti salamavaloissa kuitenkin sisältönsä, jolloin selvisi, ettei Selenalla ollut asun alla lainkaan rintaliivejä.

Selena Gomez tunnusti taannoin, että hän on tottunut uravalintansa vuoksi kuulemaan paljon julkista kritiikkiä ja arvostelua, mutta äskettäin ensimmäistä kertaa ihmisten ilkeät nettikommentit vaikuttivat häneen.

Splash
Splash
Splash
Splash