Turistin selfiellä karmaiseva seuraus – putosi kuumaan lähteeseen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Chilessä Atacaman aavikolla on sattunut kauhistuttava onnettomuus. 69-vuotias belgialaisturisti nimittäin putosi kuumaan lähteeseen liukastuttuaan onkalon reunalla. Hetkeä ennen onnettomuutta nainen oli räpsinyt itsestään kuvia El Tation kuumien lähteiden edessä.

Nainen sai vakavia palovammoja lähteen kiehuvasta vedestä. Turistin aviomies onnistui nostamaan hänet ylös lähteestä. Nainen kiidätettiin Santiagossa sijaitsevaan sairaalaan ja lääkäreiden mukaan potilas on kriittisessä tilassa.

Silminnäkijöiden mukaan onnettomuus sattui, kun naisen keskittyminen herpaantui. Hän oli keskittynyt ottamaan itsestään kuvia, sen sijaan, että hän kiinnittäisi huomiota ympäristöönsä. Viranomaisten mukaan kyseessä oli traaginen onnettomuus, jonka estämiseksi ei ollut mitään tehtävissä.