17-vuotias muunsi makeanhimonsa bisnekseksi

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

17-vuotias Jonathan Massaad on aina pienestä lapsesta saakka rakastanut jälkiruokia, ja kukapa lapsi ei makeista herkuista nauttisi. Massaad on kuitenkin vienyt oman makeanhimonsa niin pitkälle, että hän on tehnyt leipomisesta taidetta ja perustanut sen ympärille jo oman yrityksenkin, jonka nimi on Sugar High Desserts.

Australialainen Massaad luonnehtii ammattiaan omassa käyntikortissaan jälkiruokataiteilijaksi ja -stailaajaksi. Massaadin leivonnaisia ja jälkiruoka-annoksia katsellessa titteli näyttäisikin pitävän erittäin hyvin paikkaansa, sillä nuoren miehen luomat jälkiruoat ovat kuin vedet kielelle tuovia taideteoksia.

Massaad aloitti Buzzfeed-sivuston mukaan leipomisen 11-vuotiaana, jolloin hän teki erilaisia kakkuja lähinnä valmiista jauhosekoituksista, joihin tuli lisätä vain vesi tai korkeintaan muutama muu ainesosa. Ensikosketuksesta leipomiseen on kulunut vasta kuusi vuotta, mutta vuosien aikana Massaad on kehittynyt todelliseksi jälkiruokavelhoksi ja onnistunut rakentamaan intohimostaan itselleen elinkeinon.

Our #Ferrero Cheesecake ✨

Kuva, jonka Jonathan Massaad, 17 (@sugarhighdesserts) julkaisi

Toffee Apple and Donut Cake ✨

Kuva, jonka Jonathan Massaad, 17 (@sugarhighdesserts) julkaisi

Our S'mores Cups perched on @prettypedestals cake stand . Photography and styling by @paperplayground ✨

Kuva, jonka Jonathan Massaad, 17 (@sugarhighdesserts) julkaisi

Loving this setup and styling using our white chocolate and freeze dried raspberry fudge pops ! ✨

Kuva, jonka Jonathan Massaad, 17 (@sugarhighdesserts) julkaisi

Our Raspberry and White Chocolate Tarts ✨

Kuva, jonka Jonathan Massaad, 17 (@sugarhighdesserts) julkaisi

A new addition to our dessert cups, edible chocolate spoons !! On @prettypedestals cake stands !

Kuva, jonka Jonathan Massaad, 17 (@sugarhighdesserts) julkaisi

The very popular Nutella cheesecake

Kuva, jonka Jonathan Massaad, 17 (@sugarhighdesserts) julkaisi