Näin Death metal -rumpali soittaa europoppia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Günther-taiteilijanimellä esiintyvä ruotsalaislaulaja Mats Söderlund teki nimensä tunnetuksi 2000-luvun alun musiikkiskenessä. Eurodance-hittejä takonut takatukkainen mies nousi kappaleellaan Ding Dong Song Suomen virallisen listan sijalle 16.

Nyt pitkätukkainen rumpali Joey Muha soittaa Güntherin legendaarisen kappaleen omalla takovalla tyylillään. Kanadalaisrumpali on tullut tunnetuksi innovatiivisilla videoillaan, joita on katseltu netistä miljoonia kertoja.

Hän soittaa rumpuja myös industrialmetallibändi Threat Signalissa ja death metallia paukuttavassa Jungle Rotissa. Toisin sanoen ysärivaikutteinen europoppi on hyvin kaukana miehen musiikillisesta tyylistä, mutta hän hoitelee kappaleen kapuloineen kunnialla.

Rumpaleille osoitetaan kunnioitusta heidän lyömänopeutensa, rytmitajunsa sekä komppinäppäryytensä ansiosta. Maailman parhaimpien rumpaleiden joukkoon on useasti lueteltu sellaiset muusikot kuin Dream Theaterissa tunnetuksi tullut Mike Portnoy, Rushin Neil Peart ja Slipknotin Joey Jordison.

Gunther Tra La La – JOEY MUHA Drumming

VIDEO 12!TRA LA LA – GUNTHER!!! :)

Posted by Joey Muha on Monday, October 12, 2015

Katso video tästä.