Maailma merileijonan silmin – kuvasi itse vedenalaista elämäänsä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Meksikon Puerto Vallartassa sukeltajat olivat saaneet seuraa uteliaasta merileijonasta. Leikkisä eläin lähestyi sukeltajia epäröimättä ja seurasi heidän liikkeitään. Yksi sukeltajista päätti ottaa riskin ja hän tarjosi merileijonalle GoPro-kameraansa.

Sukeltajat kiinnittivät kameran pienen hihnan avulla merileijonan selkään. Eläin uiskenteli ympäriinsä kuvaten kameralla merenalaisia näkymiä. Pienen kierroksen jälkeen merileijona palasi takaisin sukeltajien luo.

Riski kannatti, sillä leijona palautti kameran ehjänä takaisin omistajalle. Ennen kuin merileijona jatkoi matkaansa se kiemurteli sukeltajien edessä iloisesti. Sen jälkeen se näytti kameralle kieltä. Eläin osoittautui varsinaiseksi merten klovniksi.