Mies yritti sammuttaa maastopaloa autollaan – huonostihan siinä kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mies yritti sammuttaa pellolla levinneen tulipalon ajamalla sen yli autolla edestakaisin. Auton renkaat olivat syttyneet tuleen, minkä jälkeen koko auto oli nopeasti ilmiliekeissä. Autoon unohtuneet tuliaseiden ammukset eivät auttaneet tilannetta vaan saivat aikaan melko äänekkään tulipalon.

Mies oli Metro-lehden mukaan polttanut pellolla roskia. Tuli oli lähtenyt nopeasti leviämään liian laajalle, jolloin mies oli yrittänyt sammuttaa paloa ajamalla tulen yli autolla monta kertaa. Kuumasta hehkuvan maan yliajamisen seurauksena auton renkaat olivat syttyneet tuleen, joka levisi pian koko autoon.

Mies oli juossut autosta pois ja siirtynyt sivummas katsomaan näyttävää tulishowta. Bensatankki oli syttynyt palamaan, minkä jälkeen autosta oli alkanut kuulumaan kovaa pauketta. Mies oli unohtanut autoon laatikoittain tuliaseiden ammuksia, joiden ansiosta auto paloi erityisen äänekkäästi. Äänet ja savu houkuttelivat pian paikalle poliisit ja palomiehet, jotka saivat tulen lopulta sammumaan.