Nainen hyppäsi veneestä veteen – uimahousuille kävi huonosti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uimahalleissa tai ruuhkaisilla uimarannoilla moni saattaa pelätä, että uima-asu lähtee aallokossa tai veteen hypätessä vahingossa pois päältä. Vedestä ilman ala- tai yläosaa nouseminen voisi aiheuttaa nolon tilanteen, joka eräälle naiselle kävikin hänen bikiniensä alaosan revetessä.

Videolla nainen on hyppäämässä veteen. Hän laskeutuu veneen reunalta veteen, mutta naisen bikinien alaosa jääkin veneen reunaan kiinni. Alaosa repeytyy täysin, jolloin mies ja nainen alkavat yhdessä nauramaan tilanteelle. Kotivideosta tulikin yllättäen paljon hauskempi kuin mitä he varmasti osasivat odottaakaan.

Naisen kokema tilanne olisi yleisillä uimarannoilla monen painajainen. Onneksi tässä tilanteessa ei kuitenkaan ollut läsnä kuin nainen ja hänen miehensä, joten vieraiden tirkistelyiltä onnistuttiin välttymään. Pariskunta on kuitenkin julkaissut videon, joten heitä ei taida tosin paljaat pakarat pelästyttävän.