Tämän syksyn muotivillitys: Nyt pukeudutaan viittaan!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Paksut neuleet ja villapaidat ovat syksyn saapuessa tervetullut muotivillitys, sillä lämpimät vaatteet ovat mukavia päällä ja kylmällä säällä myös erittäin käytännöllisiä. Syksyllä monien vaatekaapista otetaan esiin erilaisia ponchoja, joissa viime syksynä komeilivat mustavalkoiset kukonaskeleet ja maanläheiset chevron-kuviot.

Tänä syksynä viitat ovat ottaneet vahvasti jalansijaa ponchojen sijaan. Viitat ovat samanhenkisiä kuin ponchot, mutta viitoiksi kutsutut yläosat ovat yleensä sellaisia, jotka ovat keskeltä auki. Ponchoiksi mielletään yläosaa, joka on täysin yhtenäinen pelkästään pääntiellä ja vaihtoehtoisesti myös pienillä käsille tehdyillä aukoilla varustettuna.

Viittoja on tänä syksynä moneen makuun. Osa voi pitää tyylikkäistä ja hyvin istuvista viitoista, joista löytyy ryhtiä antavat olkatoppaukset. Viitan pystyy tekemään myös itse helposti leveästä kaulahuivista heittämällä sen yksinkertaisesti harteilleen ja kiinnittämällä vyötärön kohdalta vyöllä. Viitat ja ponchot ovat tyylikäs asuste syksyllä ja talvella, mutta etenkin hyvin istuvat, tyylikkäät ja bisneshenkiset viitat ovat tämän syksyn juttu.

About last night outfit….

Kuva, jonka Sou (@souhid) julkaisi

Have a wonderful day ❌⭕️

Kuva, jonka The Momista (@gheely) julkaisi

#cape #fashion #stylish #autumn

Kuva, jonka The Dressing Room (@thedressingroomonline) julkaisi

#HopeClothing #SuperDry #Cape #Knit #£49 #ItsThatTimeOfYear #Winter #Aylesbury

Kuva, jonka @hopeclothing julkaisi