NBA-tähden kohtalo herätti – Scott Disick heti vieroitushoitoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitytähti Kourtney Kardashianin lasten isä ja entinen poikaystävä Scott Disick on tunnettu rankasta bilettämisestä. Hänen ongelmiaan on seurattu muun muassa Rikkaat Kardashianit -reality-ohjelmassa. Nyt mies on hakeutunut tosimielellä vieroitushoitoon päihdeongelmat katkaistaakseen.

Kourtney Kardashianin 32-vuotias ex-mies on kärsinyt addiktioista jo pitkään. Hän on yrittänyt raitistumista monta kertaa aiemmin, siinä kuitenkaan onnistumatta. Scott Disick tunsi vastikään sairaalaan joutuneen Lamar Odomin hyvin, ja koripallotähden tapaus sai miehen hakemaan apua Malibussa sijaitsevasta hoitolasta.

Disickillä on kolme lasta Kourtney Kardashianin kanssa. Raikulipoika on nähty eri naisten kainaloissa eron jälkeen, mutta nyt hän on ottanut itseään niskasta kiinni. E! News kertoo, että Scott Disick haluaa olla parempi isä lapsilleen. Sitä emme tiedä, aikooko mies pyytää Kourtneyta takaisin.