7-vuotias nyrkkeilijälupaus – Floyd Mayweatherin kokin tytär näyttää mallia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin, miten mallikaunotar Gigi Hadid esitteli treenirutiinejaan Vogue-lehdelle. Nyt nyrkkeilytaitojaan esittelee seitsemänvuotias Floyd Mayweatherin henkilökohtaisen kokin tytär. Viime keväänä julkaistu video on nyt noussut uudelleen otsikoihin.

Videolla tyttö treenaa videolla nyrkkeilysarjaa opettajansa kanssa pistohansikkaiden avulla. Tyttö lyö uskomatonta vauhtia pistohansikkaisiiin, eikä lyöntien voimakkuuskaan näytä jäävän tytöllä vajaaksi. Sarja näyttää nopealta kaikkine lyönteineen ja väistöineen.

Uransa ehtoopuolella jo oleva nyrkkeilijätähti Floyd Mayweather ei piilottele rahojaan ja koska miehellä on varaa omaan henkilökohtaiseen kokkiin, sellaisen mies on myös itselleen hankkinut.

Kokki valmistaa Mayweatherille päivittäin terveelliset ateriat ja ilmeisesti kokin tytär ihailee isänsä työnantajaa. Tyttärestä on kasvamassa melkoinen nyrkkeilijälupaus, jolla on jo seitsemänvuotiaana tekniikka upeasti hallussaan.