Kylmien päivien pelastus – neulo itsesi villapussin sisään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme saaneet nauttia pirteän kylmistä syyspäivistä jo reilun viikon ajan. Monet ovat kaivaneet villssukat kaapista ja varustaneet sohvan lämpimällä viltillä iltoja varten. Entäpä jos neuloisit itsellesi makuupussin?

Taiteilija Bea Camacho on virkannut itselleen lämpimän kotilon, joka houkuttelee kaikkia vilukissoja sisäänsä. Hänen tekotyylinsä on erikoinen: Kotelo syntyy valmiiksi vartalon ympärille. Taiteilija on käynyt virkkaamassa samanlaisia luomuksia taidenäyttelyissä ja kyseessä lienee hänen bravuurinsa ja suosituin esiintymisnumeronsa.

– Virkatun kotelon ideana on tarjota henkilölle eristyneen ja turvallisen suojan, joka mukautuu jokaisen henkilön vartalonmallin mukaisesti, Camacho kommentoi taannoin Boston Magazinelle.