Mansikat sopivat makuuhuoneeseen – lisäävät siittiötuotantoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mansikoissa on enemmän C-vitamiinia kuin appelsiineissa. Lisäksi kaksi desilitraa mansikoita vastaa kuitupitoisuudeltaan yhtä ruisleipäpalaa. Kyseessä on varsinainen terveyspommi, ja seksuaaliterveyden kannalta mansikat ovat parasta mahdollista sänkynaposteltavaa.

Ravintotieteeseen erikoistuneen Institute for Optimum Nutrionin perustaja Patrick Holford sanoo, että ihmisten tulisi nauttia joko seksiä ennen tai sen jälkeen kourallinen mansikoita tai vadelmia. Joka kerta. Tämä mahdollistaa hänen mukaansa hyödyllisten ravintoarvojen saannin elimistöön. Lisäksi C-vitamiini lisää sperman hedelmällisyyttä.

– Miesten rauta-arvot laskevat päivässä nollaan jo kolmesta seksikerrasta. Marjoissa on sinkin lisäksi myös muita petipuuhia edistäviä ainesosia. Mansikoissa on tuikitärkeitä antioksidantteja, joiden avulla veri kiertää paremmin sukupuolielimissä. Lisäksi niissä on runsaasti energiaa, mutta vähän kaloreita, Holford hehkuttaa Daily Mailissa.