Sienellä erikoinen vaikutus: Aiheuttaa naisille orgasmeja!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Phallus Indusiatus -haisusienillä on todettu olevan naisia kiihottava vaikutus, väittää International Journal of Medicinal Mushrooms -julkaisun tutkimus. Tutkijoiden tekemistä kokeista on käynyt ilmi, että Phallus Indusiatus kiihottaa naisia niin paljon, että osa koehenkilöistä saivat spontaaneja orgasmeja sen johdosta.

Tutkijat John Halliday ja Noah Soule ovat tehneet Phallus Indusiatus -sienelle kokeita vuodesta 2001 lähtien. Sienien haistelemista on testattu sekä miehillä, että naisilla. Tutkijat huomasivat, että sienen haju vaikutti koehenkilöissä eri tavalla.

Haisusienen vaikutus ei tehonnut miehiin. Miehistä sieni vain haisi pahalle. Sen sijaan naiset kokivat kiihottuneensa sienen hajusta. Tutkijoiden mielestä havainto on kiehtova. Penistä muistuttavalle haisusienelle aiotaan tehdä lisätutkimuksia tulevaisuudessa.