Vladimir Putin juhli syntymäpäiviään kiekkotähtenä – ja kansan supersankarina

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vladimir Putin täytti 63 vuotta, minkä kunniaksi hän järjesti itselleen melko vaikuttavat syntymäpäiväjuhlat. Tunnettuna jääkiekon rakastajana Putin järjesti juhlapäivänsä kunniaksi jääkiekko-ottelun, joka televisioitiin suorassa lähetyksessä.

Ei liene vaikea arvata voittiko Putinin vai vastapuolen pelaajien joukkue. Jääkiekko-ottelussa oli Putinin lisäksi paljon NHL-tähtiä ja ottelu televisioitiin. Uskomatonta kyllä, mutta Putin oli ottelun tähtipelaaja ammattilaispelaajista huolimatta ja teki yli puolet voittajajoukkueensa maaleista.

Putinin joukkue voitti maalein 15 – 10, minkä jälkeen Putinille ojennettiin valtava palkintopysti. Putin sai myös erikoismitalin, jolla presidentti palkittiin jääkiekon parissa tehtyjen saavutusten vuoksi.

Venäläinen poptähti Timati muisti myös presidenttiä ja julkaisi Putinin syntymäpäivänä uuden musiikkivideon, jonka nimi on My Best Friend. Musiikkivideossa Putinista lauletaan: ”The whole country is behind him, you know he’s an awesome superhero”. Syntymäpäivän kunniaksi iPhone 6S -puhelimesta tehtiin erikoisversio, jossa on itse presidentin pää kullalla kaiverrettuna.